06-55144032 info@steefhelpt.nl
Selecteer een pagina
Marketing en communicatie

Meedenken en uitvoeren in marketing

XXImo is een toonaangevende speler op het gebied van zakelijke mobiliteit. Mijn hulp is ingeschakeld voor ondersteuning van de marketingafdeling. Ik help met alles. Van teksten voor de website, nieuwsbrieven en e-mails tot het afnemen en uitwerken van klantinterviews. Van het testen van nieuwe product- en systeemontwikkelingen tot het sparren over alle ontwikkelingen en trends in de dynamische mobiliteitsmarkt.

Klantcases, websiteteksten en meer

MobiLease helpt werknemers via hun werkgevers op de elektrische fiets met een full operational lease concept. De organisatie groeit hard, dat is goed nieuws. Zo werd het dus ook tijd voor meer focus op marketing en communicatie. Eén belletje naar Steef was genoeg, zo is de samenwerking gestart. Met een klantinterview, waarna zoekwoordenonderzoek, websiteteksten en verdere ondersteuning volgde.

Steef helpt MobiLease

Marketing VA

Groeneveld & Van Diest traint en coacht teams en organisaties op basis van breinkennis. Reuze interessant! Om meer bekendheid te geven aan hun bedrijf en de door henzelf ontwikkelde intervisietool Frisse Focus, hadden Conny Groeneveld & Joke van Diest behoefte aan ondersteuning op marketingvlak. Iemand die met hen meedenkt én uitvoert. Iemand die structuur aanbrengt in de acties en af en toe een stok achter de deur is. Nou… bij mij zijn ze aan het juiste adres. Na een leuke introductie waarin zij alles hebben verteld over hun bedrijf zijn we inmiddels lekker van start!

Steef Helpt De Bruijn PR

Persberichten, onderzoek en sparren

Wat doe je als je steeds meer klanten krijgt en de PR consultants het dus ook steeds drukker krijgen? Dan schakel je Stephanie in, dacht ook Marianne de Bruijn van De Bruijn PR. Als lid van het account team help ik met het maken van plannen, het schrijven van persberichten, artikelen en andere vormen van Public Relations.

Gastblogger

Voor de creatieve website en webshop Liefs van Cindy schrijf ik gastblogs. Cindy heeft als motto: ‘doe de dingen waar je blij van wordt’. Iets waar we ons allemaal in herkennen denk ik. Zo word ik dus blij van het bedenken en schrijven van alle soorten teksten. En helemaal als het over al die leuke creatieve cadeautjes uit de webwinkel gaat. 

Steef helpt Liefs van Cindy