06-55144032 info@steefhelpt.nl
Selecteer een pagina
Focus AAN|UIT – Mark Tigchelaar

Focus AAN|UIT – Mark Tigchelaar

Waarom is het toch zo lastig om te focussen? Je herkent het vast. Je zit achter de laptop en bent bezig met een opdracht waar je echt even goed voor moet gaan zitten. Je kijkt even naar buiten, hebt eigenlijk wel zin in wat drinken, pakt nog even je telefoon, en oh...

Feestje

Feestje

Ik ben me aan het voorbereiden op een klein feestje! Morgen is het namelijk precies 1 jaar geleden dat ik zelfstandig ondernemer werd en startte met Steef Helpt. Was best even spannend natuurlijk, maar echt de beste beslissing ooit! Vanaf dat moment ben ik namelijk...

Een spontane ontmoeting

Een spontane ontmoeting

“Hé Steef, hoe is het met jou?” Ik draai me om en zie een oud-collega staan. Enthousiast kijkt hij me aan. “Lang niet gezien” zegt hij, “te lang.” Ik moet lachen. We hebben elkaar zo’n anderhalf jaar niet gezien en nu komen we elkaar zomaar tegen op station Utrecht...

Six star service – Sydney Brouwer

Six star service – Sydney Brouwer

Zeg eens eerlijk, hoe vaak verras jij jouw klanten nou echt? Zorg jij bij jouw klanten voor memorabele herinneringen en ervaringen die zij nooit meer zullen vergeten? De kans is best groot dat je dit eigenlijk nog nooit hebt gedaan. Doe je dit niet of te weinig, dan...

Steeds leuker – Jelle Hermus

Steeds leuker – Jelle Hermus

Ik heb 'm al twee keer gelezen en nu ben ik 'm aan het luisteren. Inmiddels ben ik al redelijk verslingerd aan dit boek en ik grijp elk moment aan om weer even een hoofdstuk te luisteren. Als ik het huis schoonmaak, in de tuin werk of de hond uitlaat. Ik heb het over...

Steef Helpt | info@steefhelpt.nl | 06-55144032 | KVK-nummer 83243860| BTW-nummer NL003794244B48 | Privacy en cookies| Algemene voorwaarden